همراه درمان

ارائه‌دهنده خدمات پزشکی در منزل

فیزیوتراپی در منزل

فیزیوتراپی در منزل

برای فیزیوتراپی در منزل با ما در ارتباط باشید 09121085386 | فیزیوتراپی یک رشته تخصصی در حوزه بهبود و توانبخشی عضلات و اعصاب بدن است. در این رشته از راهکارهای توانبخشی، تمرینات مقاومتی، تعادلی و کششی عضلات به مددجو داده می‌شود تا به وی در بازیابی حرکات و کاهش دردهایش کمک کند.

فیزیوتراپی به عنوان یکی از روش های درمانی غیردارویی، می تواند به همراه درمان دارویی و دیگر روش های درمانی به بهبود و مداوای بسیاری از مشکلات عضلانی و اسکلتی نظیر آرتروز، آسیب های ورزشی، عفونت ها، تروماها و غیره کمک کند.

فیزیوتراپی در منزل

چه کسانی به فیزیوتراپی نیاز دارند؟

فیزیوتراپی برای افرادی که به شکلی مشکلات جسمی یا حرکتی دارند، ضروری است. با این حال به طور کلی افراد زیر به فیزیوتراپی نیاز دارند:

افراد دچار آسیب یا صدمات بدنی

افرادی که به علت تصادفات، ضربه‌ها، شکستگی‌ها یا عمل‌های جراحی دچار آسیب یا صدمات بدنی شده‌اند، به فیزیوتراپی نیاز دارند. فیزیوتراپی می‌تواند با استفاده از تکنیک‌های مربوطه و تمرینات منظم، به بهبود حالت فیزیکی آنها کمک کند و از کاهش درد و بهبود محدودیت‌های حرکتی آنها عمل کند.

ادامه مطلب
آزمایش خون در منزل

افراد دچار بیماری‌های مزمن

بیماری‌هایی مثل آرتروز، فیبرومیالژی، صرع و ام‌اس (اسکلروز چندگانه) می‌توانند باعث محدودیت در حرکت و عملکرد شخص شوند. فیزیوتراپی می‌تواند به عنوان روش درمانی تکمیلی در کنترل علائم این بیماری‌ها و کاهش دردهای آنها کاربرد داشته باشد.

افراد دچار نقصان عضلات و اندام‌ها

افرادی که نقصی در عضلات، اندام‌ها یا حرکت از هنگام تولد داشته‌اند به فیزیوتراپی نیاز دارند. فیزیوتراپی می‌تواند به طور مستقیم به تقویت عضلات و بهبود حرکت، تعادل و قدرت جسمی آنها کمک کند.

ورزشکاران و افرادی با فعالیت بدنی زیاد

ورزشکاران و فعالان بدنی به دلیل انجام تمرینات فیزیکی شدید و برخورد با آسیب‌ها و صدمات ورزشی یا تکرار مصدومیت در یک عضو خاص ممکن است نیاز به فیزیوتراپی داشته باشند. فیزیوتراپی می‌تواند برنامه‌های تمرینی خاصی را برای بهبود کارایی و جلوگیری از تکرار آسیب‌ها ارائه کند.

افراد دچار بیماری‌های عصبی

بیماری‌هایی مانند اسکلروز می‌توانند موجب محدودیت در حرکت و کنترل عضلات شوند. فیزیک درمانی با استفاده از تمرینات، روش‌های الکتروتراپی و سایر تکنیک‌ها، به بهبود عملکرد عضلات و عملکردهایی مانند تعادل و کنترل حرکتی کمک کرده و کیفیت زندگی این افراد را بهبود می‌بخشد.

فیزیوتراپی در منزل

فیزیوتراپی در منزل به عنوان یکی از خدمات همراه درمان یک عملکرد درمانی است که در محیط خانه، توسط فیزیوتراپیست یا مشاور حرفه‌ای ارائه می‌شود. این روش درمانی برای افرادی که به دلایل مختلفی نمی‌توانند به مراکز فیزیوتراپی مراجعه کنند، مفید است.

در همین رابطه مزایای فیزیوتراپی در خانه عبارتند از:

صرفه‌جویی در وقت و هزینه

عدم نیاز به انجام سفرهای درون شهری با وجود آسیب‌های فیزیکی که توان مددجو را از حد معمول کمتر هم می‌کند. صرفه‌جویی در پرداخت هزینه های حمل و نقل و صرفه‌جویی در زمان مراجعه به مطب!

ادامه مطلب
پرستار در منزل

آزادی عمل در تعیین زمان هر جلسه

این روش اجازه می‌دهد تا فرد تمرینات خود را در خانه انجام دهد و بهترین زمان تمرین را خودش انتخاب کند و نه زمانی که به وی تخصیص داده‌می‌شود. در چنین شرایطی بیمار از قرارگیری در قید و بندهای زمان ویزیت آزاد بوده و با ویزیت در منزل اختیار عمل بیشتری برای انتخاب تایم شروع و میزان تمرین‌های بدنیش دارد.

کیفیت بهتر

با توجه به اینکه درمان در محیط خانگی درمان انجام می‌شود ، از یک سو فرد مصدوم از راحتی به مراتب بیشتری نسبت به مراجعه به یک کلنیک یا بیمارستان برخوردار است و از سویی دیگر احتمال بروز عوارض جانبی در این حالت کمتر است.

تمرکز شخصی

تمرینات و برنامه درمانی مخصوص شخص شما تدوین می‌شود که باعث می‌شود درمانتان به طور مفصل انجام شود و پیشرفت خوبی داشته باشید.

تجهیزات فیزیوتراپی در منزل

آیا فیزیوتراپی در منزل به وجود تجهیزات خاصی وابسته است؟

تجهیزات مورد نیاز برای فیزیوتراپی بر اساس نوع درمان و تمریناتی که توسط فیزیوتراپیست انجام می شود، متفاوت است. اما در کل، تجهیزات مورد نیاز برای فیزیوتراپی عبارتند از:

  • یک میز یا صندلی تمرین با ویژگی هایی مانند قابلیت تنظیم ارتفاع، پایه های ثابت و امکان تنظیم صافی سطح
  • وسایل مکانیکی برای تمرینات کششی، ارزیابی تعادل و یا تجهیزات خاص مانند دستگاه های الکتروتراپی برای اعمال جریان الکتریکی.
  • وسایل تمرینی نظیر انواع توپ‌ها (توپ پیلاتس، توپ تراپی، توپ یوگا) برای تقویت عضلات، بندها و میله‌ها برای تمرینات با وزن بدن و سایر وسایل از جمله تجهیزات پیلاتس و …
  • تجهیزات تمرینات کاردیو و سایر وسایل کمکی مانند دوچرخه ثابت، تردمیل و یا دستگاه های تمرینی کاردیو دیگری که برای تقویت قلب و عروق و بهبود وضعیت قلبی و عروقی بیماران استفاده می شود.
  • همچنین برای ارزیابی وضعیت بدنی و پیشرفت بیماران، تجهیزات ارزیابی نظیر دستزنگار، ارزیابی تعادل و سایر وسایل اندازه گیری فیزیکی مانند پرش عرضی و قابلیت های متریک بدن مورد نیاز است.
  • به این عوامل می‌توان استخر و تجهیزات آب درمانی را نیز اضافه کرد.
ادامه مطلب
فیزیوتراپی در منزل در تهران

نکته تکمیلی

در اینکه وجود تجهیزات و سخت افزارهای تخصصی یک کار کیفیت انجام آن را افزایش و زمان یا دشواری‌های مربوطه را کاهش می‌دهد شکی نیست. با این حال گاهی برخی از ادوات مربوطه یا مشابه آن‌ها در خانه همه ما وجود دارد. گاهی خود فیزیوتراپیست برخی وسایل و ابزار مورد نیاز را با خود می‌آورد. در مواردی نظیر مثل وقتی که فیزیک درمانگر به طور مستقیم عضوی را نرمش می‌دهد و نیاز به وسیله‌ای ثانویه نیست. در نتیجه عدم وجود بسیاری از دستگاه یا ابزارهایی که به آن‌ها اشاره شد خللی جدی در کار فیزیوتراپی در منزل ایجاد نمی‌نماید.

سخن پایانی

چنانچه در پی یافتن متخصصی به منظور فیزیوتراپی در منزل هستید، هم اکنون با ما تماس حاصل فرمایید. بنده و همکارانم در مجموعه «همراه درمان» آماده پاسخگویی، ارائه مشاوره و کمک به همه متقاضیان محترم هستیم.

نمره شما به این مقاله

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا